Vurderer Du Smykker? Gi Disse Anbefalingene Noen Tanke

Smykker er en av de få tingene som nesten alle er enige om er hyggelig. Når det er sagt, er det veldig enkelt å bruke smykker i dårlig smak eller til og med på en klebrig måte. Denne artikkelen inneholder noen tips om å vedlikeholde og bruke smykker riktig, slik at du kan unngå falske pas som disse.

Prøv å unngå å rengjøre den med sterke kjemikalier som ammoniakk eller terpentin. Naturlige syrer vil ikke svekke emaljen på kobber smykker måten sterke kjemikalier kan.

Når du kjøper smykker, sørg for at du ikke bare stole på virkelig prestisjetunge navn merkevarer. Dette kan vanligvis føre til at du betaler 80% mer enn for en annen populær smykker forhandler. De fleste av de ikke-prestisjetunge smykker forhandlere, tilbyr også veldig fin ferie og årlige rabatter, så det er en samlet bedre avtale å handle med dem.

Når du prøver å handle diamanter, sørg for å ta deg tid. Diamanter, i motsetning til ting som datamaskiner og biler, vil ikke gå dårlig på deg. De bør vare livet ut. Også for prisklassene som disse steinene kjører, bør du ikke kjøpe dem på impuls. Ta deg tid og lag den spesielle brikken for deg eller noen du bryr deg om.

Når du går inn med et tankesett å kjøpe kvalitet smykker det er av største viktighet at du kommer til en hederlig forhandler av smykker. Ellers kan du faktisk bli lurt og betale mye for noe som ikke er verdt mye. Sørg for at selgerne kan vise kvaliteten på varen.

Studer gjeldende smykker trender før shopping for et stykke. Det eneste som er bedre enn å plukke opp en nydelig bauble er å få det på salg!

Finn din stil på forhånd. Søk i en online smykker butikken før du gjør din tur til gullsmeden slik at du vet hva du leter etter. Å kunne fortelle gullsmeden nøyaktig hvilken stil du leter etter vil gjøre turen raskere, samt gjøre det enklere både for deg og selgeren.

Suge diamanter i tjue minutter i en løsning laget av fire deler vann og en del ammoniakk for en glitrende glans. Skrubb dem med en myk fuktet tannbørste som gjør det mulig å rengjøre vanskelige steder, for eksempel under perlen eller rundt e-postene. Tørk den med en myk klut for å holde den skinnende og ser ny ut.

Når du rengjør gullsmykker, er det viktig å huske at du aldri bør rengjøre det med slipende kjemiske rengjøringsmidler. Disse produktene vil strippe gull av sin naturlige glans og glans. Hvis du trenger å fjerne skitt fra vanskelig tilgjengelige steder på gullsmykker, prøv å bruke en myk børste, mild såpe og varmt vann for rengjøring.

Ved å lese og følge disse tipsene bør du være i stand til å unngå noen av de vanligste problemene med smykker. Dette vil tillate deg å bære dine vakre smykker uten frykt for over å bruke den. Disse få små tipsene vil gå en veldig lang vei for å hjelpe deg å se stilig ut.