Du Kan Få Finansiering Når Du Kjøper Smykker

Det riktige tilbehøret kan lage eller bryte et antrekk. Når du bruker smykker, bør du nøye velge brikkene du bruker for å fullføre utseendet ditt. Men hvordan vet du hvilke smykker du bør ha på deg? Her er noen tips som vil hjelpe deg med å velge de perfekte smykker for enhver anledning.

Hvis du har en lys elfenben hudtone med mørkere hår, bør du vurdere å kjøpe smykker i sølv, hvitt gull eller platina. De sølvfargede fargene ser elegant ut mot en elfenben hudtone, spesielt hvis du har brunt eller svart hår. Sørg for å velge mørkere edelstener som grønn, svart eller dyp blå.

Når du velger bryllupet band sett, husk smykker du allerede eier og regelmessig slitasje. Et gult gull bryllup band er ikke det beste valget hvis de fleste av smykker du allerede eier er hvitt gull eller sølv. Du vil mest sannsynlig være iført bryllupet bandet hver dag. Sørg for at det ikke bare er noe du liker, men noe som samsvarer med det du allerede eier.

Når du velger smykker som en gave til en kjæreste, sørg for at det er noe som virkelig vil vise henne at du elsker henne og forstår henne. På dette punktet i forholdet ditt, smykker som du gir henne bør være mer enn bare en gave, men en passering av din kjærlighet.

Hvis du prøver å kjøpe en diamant på et budsjett, se etter en som har små inneslutninger og er en mindre enn perfekt farge på hvitt. Ofte kan du ikke engang se inneslutninger og «av» farge med det blotte øye, men det kan spare deg hundrevis eller tusenvis på prisen på steinen.

Hvis du ikke vet ringstørrelsen på personen du kjøper smykker for, bare få den størrelsen de har på lager – Ikke endre størrelsen på det basert på din gjetning! Du ønsker ikke å rote med en ring om og om igjen, eller du kan påvirke det er hardhet. Når du gir ringen til mottakeren, la dem vite at du vil betale for å få den endre størrelse.

Hvis du ønsker å kjøpe et par øredobber for en kjær, sørg for at de har gjennomboret ører først! Det er en stor faux pas å plukke opp et par nydelige baubles bare for å finne ut at de er unwearable. Hvis du kan, sjekk hennes smykker boksen, eller spør noen nær henne som kanskje vet som hennes mor.

Når samle kostyme smykker, være oppmerksom på tilstanden til enhver brikke du vurderer. Kostyme smykker kan vise seg å være en god investering, men slitt, brukket, eller på annen måte skadet brikkene er ikke verdt bekostning. Smykker som er i god reparasjon kan være en mye bedre investering.

Smykker kan ta et antrekk fra vanlig til fantastisk, men det er viktig å velge smykker nøye. Litt smykker går langt, og feil stykke kan komme i konflikt med et ellers stilig ensemble. Når du bestemmer deg for hvilke smykker du bør ha på deg, må du huske på rådene i denne artikkelen. Det vil sikre at smykker gjør mote uttalelse du vil at den skal gjøre.